Atraskite naujausias interjero tendencijas Admaja pavasario 2023 renginyje

Ar žinojote, kad tinkamai parinktos užuolaidos ir audiniai gali pakeisti jūsų namų išvaizdą ir atmosferą? Aukštos technologijos elektriniai karnizai gali padaryti jūsų gyvenimą patogesnį ir komfortiškesnį? Tai yra tik keli iš daugelio dalykų, kuriuos sužinojome Admaja pavasario 2023 renginyje.

Tai buvo turiningas, nuotaikingas ir įdomus susitikimas. Renginio metu turėjome progą susipažinti su naujausiais užuolaidų audiniais ir sofų uždangalais, kurie atvyko iš Graikijos, pasakojant apie tai, ko galima tikėtis šio pavasario naujausioje kolekcijoje. 

Be natūralių audinių, dieninių ir naktinių užuolaidų su linu ar medvilne, galite rinktis ir audinius su sintetika - tai leidžia savarankiškai skalbti užuolaidas ir džiaugtis jų išvaizda ilgus metus. Be abejo, skaidresnio audinio mėgėjams tinklinės užuolaidos vis dar labai populiarios ir šiais metais jų pristatėme įvairiausių rūšių. 

naujos dienių audinių kolekcijos pristatymas

Naujas produktas IFI kolekcijoje - natūralūs pledai. Jų itin gera sudėtis, lengvai prižiūrimi, skirtingų dydžių ir raštų. Gali būti naudojami kaip sofų ar lovų uždangalai, taip pat labai tinkami terasoms ar pasiimti su savimi vykstant savaitgaliui prie jūros.

pledai lovos uždengalai nauja kolekcija 2023 IFI

Antrojoje Admaja “pavasaris 2023” renginio dalyje dizaineriams pristatytos naujienos iš elektrinių karnizų tiekėjų - Somfy. Techniniai, tačiau labai naudingi patarimai bei įdomūs sprendimai jūsų ar jūsų klientų namams.  Jei jus domina elektrinių karnizų galimybės ir išmanių namų techniniai sprendimai, turėtumėte pasikonsultuoti su mumis prieš pradedant įrenginėti savo namus.

elektriniai karnizai, išmanus namai, technologijos

Keletas patarimų iš profesionalų:

  • Prieš montuojant elektrinį karnizą, būtina nuspręsti, kur bus baterijos talpa arba elektros lizdas. Svarbu nepamiršti, kad karnizo ilgis gali priklausyti nuo elektros lizdo vietos.
  • Norint užtikrinti patogų ir paprastą elektrinio karnizo naudojimą, būtina įsitikinti, kad valdymo pultas yra lengvai pasiekiamas ranka.
  • Jei turite didelius langus ar duris, geriau rinktis karnizą su dviem varikliais. Tai padės išvengti medžiagos persilenkimo viduryje, tai dažnai pasitaiko naudojant vieną variklį.
  • Svarbu pasirinkti tinkamą užuolaidų audinį, kuris būtų tvirtas ir pakankamai patvarus, kad karnizas lengvai ir sklandžiai veiktų.
  • Norint užtikrinti patogų karnizo naudojimą, galima naudoti programinę įrangą, skirtą valdyti jūsų namų elektros sistemą. Tai leis jums lengvai ir patogiai valdyti karnizą per išmanųjį telefoną arba planšetinį kompiuterį.
  • Su šiuolaikiniais, naujausiais elektriniais karnizais galite nesirūpinti elektros laidų išvedžiojimu, dauguma karnizų yra valdomi baterijos pagalba, todėl galite juos lengvai montuoti ir demontuoti pagal savo norus ir poreikius.

Admaja 2023 pavasario renginyje šiais metais apsilankė ir itališkų baldų atstovė Maria iš Gamma, Ditre Italia ir Twils. Twils, tai gamintojas, kuris atsižvelgia į savo klientų pageidavimus ir suteikia išskirtinę galimybę savo klientams - suderinti lovos ilgį, plotį, pakeisti apmušalus, kojeles ir kitas gaminių detales. Jų gamybos procesas yra lankstus ir jie kaip gamintojai yra pasiruošę įgyvendinti jūsų poreikius, net jei esami išmatavimai neatitinka standartinių matmenų.

Twils itališki baldai gobelenai lovos sofos

Gamma Italia siūlo vieną iš plačiausių sofų ir odų pasirinkimą Italijos gamintojų tarpe. Jų speciali technologija sukurta taip, kad oda būtų dar tvirtesnė ir patvaresnė naudojimui. Be to, jie taip pat turi platų gobelenų pasirinkimą. Netrukus Admaja užuolaidų ir interjero salone atsiras sofa, kuri yra Nr.1 sofa šių Italų gamintojų. Ją galima bus ir apžiūrėti ir išbandyti Admaja salone, Liepų 21, Klaipėdoje.

oda skirtingi variantai įdomus pasiūvymai

Admaja pavasario renginio metu kalbėjome ir apie Ditre Italia baldus, kurie yra ypač mėgstami Admaja salono klientų bei dizainerių. Atstovė iš Italijos pristatė įmonės gamybos procesą, o mes sužinojome ne tik apie gaminius, tačiau ir apie pačios įmonės viziją, filosofiją ir vertybes. Ditre Italia baldai pasižymi tuo, kad yra itin aukštos kokybės, turi gerą reputaciją bei garsėja įdomiais dizaino sprendimais.

ditre italia audiniai gobelenai itališki baldai

Tai buvo nuotykių kupinas ir turiningas renginys, kurio metu susipažinome su naujais gamintojais ir jų produktų pasirinkimu. Dėkojame visiems dizaineriams, kurie rado laiko susitikti su mumis ir sužinoti kažką naujo, bei esame dėkingi visiems atstovams, kurie padarė šį renginį įdomų ir informatyvų. Ateityje kviečiame sekti mūsų naujienas, kurias dalinamės Admaja užuolaidų ir interjero salono Instagram ir Facebook paskiruose.