Italijos skonio restorano Klaipėdoje interjero transformacija

Italijos skonio restorano Klaipėdoje interjero transformacija

Prieš daugiau nei metus, mūsų mieste duris atvėrė išskirtinė vieta - itališko skonio restoranas „Supa miltai“. Šiandien noriu pasidalinti „ADmaja” kolektyvo įspūdžiais prisidedant prie šio restorano interjero bei jo atmosferos kūrimo.

Pirmas restorano aukštas

Mūsų darbas prasidėjo nuo pirmojo aukšto interjero. Nenorėdami per daug nutolti nuo pietietiškos kultūros, pasirinkome Viduržemio jūros regiono tekstilės gamintojo audinį, kuris puikiai dera prie restorano stiliaus. Šis poliesterio audinys, natūralios spalvos su juodos odos juostelėmis, suteikia prabangos pojūtį ir tuo pačiu išlaiko minimalizmo estetiką. Iš šio audinio sukurtos romanetės ne tik atitinka interjero dizainą, bet ir suteikia jam funkcionalumo - restorano kolektyvui lengvai reguliuoti šviesos srautą. „Admaja” komanda supranta, kaip svarbu projektą įgyvendinant atkreipti dėmesį į funkcinius elementus ir kaip juos tinkamai bei techniškai tvarkingai įdiegti.

Antrasis Aukštas: subtilus derinys išryškinantis plytų sieną

Antrame aukšte restorano išskirtiniai akcentai - plytų siena bei balkiai lubose, o ryšių spalvų į patalpą įneša mediniai stalai su spalvotomis kėdėmis. Mūsų užduotis buvo sukurti užuolaidų derinį, kuris atspindėtų ir pabrėžtų šią unikalią aplinką. Pasirinkome juodos spalvos karnizus, montuojamus tiesiai prie balkių, kad išlaikytume erdvės vientisumą ir vizualinį aukštį. Užuolaidos, pagamintos iš 100% poliesterio, spalvų spektras nuo pilkos iki tamsiai mėlynos, suteikia restoranui subtilesnį ir rafinuotą įvaizdį.

Funkcionalumas ir estetika: mūsų pagrindiniai principai

Visame projekte mes siekėme suderinti funkcionalumą ir estetiką. Mūsų sprendimai ne tik papildo interjerą, bet ir atlieka praktines funkcijas, tokias kaip šviesos reguliavimas ir privatumas. Kiekvienas audinys, kiekviena detalė buvo atidžiai atrinkta, siekiant sukurti harmoningą ir funkcionalų erdvės jausmą.

Išvada: daugiau nei tiesiog užuolaidos

„Supa miltai“ restoranas yra puikus pavyzdys, kaip tinkamai parinktos užuolaidos gali transformuoti erdvę ir prisidėti prie bendros atmosferos kūrimo. Renkantis audinius, svarbu atsižvelgti ne tik į jų išvaizdą, bet ir į kokybę, ilgaamžiškumą bei priežiūros lengvumą, kad galutinis rezultatas būtų tiek gražus, tiek ir praktiškas. „Admaja” salono komandos darbas su šiuo restoranu yra dar vienas žingsnis mūsų kelionėje, siekiant sukurti išskirtines ir įsimintinas erdves Klaipėdoje bei visoje Lietuvoje.

 

Mes esame labai dėkingi „Supa miltai“ už šią galimybę bendradarbiauti ir didžiuojamės galėdami būti dalimi jų istorijos. Tikiuosi, kad mūsų pateikti sprendimai ne tik praturtino jų erdvę, bet ir atnešė šilumą bei jaukumą kiekvienam lankytojui.


Daugiau projekto nuotraukų "mūsų darbai" skiltyje https://admaja.lt/pages/musu-darbai