Kaip mes prisidėjome prie naujos klinikos atidarymo

Naujas projektas sveikatos priežiūros centre tiesiogiai atspindi mūsų siekius sukurti inovatyvius, tačiau praktiškus sprendimus, derinančius technologijų funkcionalumą ir dizaino eleganciją. Šiame nuostabiame kelyje mes, kartu su Siin Arch dizainerių komanda, pasinėrėme į iššūkius, kylančius siekiant sukurti ne tik estetiškai patrauklias, bet ir patogias sveikatos priežiūros erdvės.

Vienas iš didžiausių iššūkių buvo - operacinė patalpa. Svarbiausias uždavinys buvo  operacinėje patalpoje padaryti taip, kad į ją neprasiskverbtų jokia dienos šviesa, užtikrinant absoliutų sterilumą. Mes priėjome prie išmanaus sprendimo - naudojant lauko roletus, kurie gali būti valdomi nuotoliniu būdu. Šie išmanūs roletai suteikia galimybę kontroliuoti langų uždengimą be fizinio kontakto, paliekant valdymo pultą už operacinės ribų, taip mažindami potencialų užteršimo pavojų ir užtikrindami švarias ir sterilias operacinės patalpas.

Montavimas vyko 9m aukštyje, tačiau tai nebuvo kliutis, mūsų meistrai pasiruošė dirbti ir tokiomis sąlygomis lapkričio mėnesį. Beje, lijo visa savaite iki montavimo, bet montavimo dieną nustojo lyti lygiai valandai kol vyko montavimas - pasirodo galime užsisakyti ir gerą orą. :)

Tokį sprendimą galima pritaikyti ir jūsų namuose - lauko žaliuzės gali būti valdomos ne tik nuo pulto bet ir išmaniųjų namų pagalba. Būnant tolį nuo namų, galėsite valdyti žaliuzės savo išmaniuoju įrenginių.

Palatuose mes siekėme sukurti ramų ir atsipalaiduojantį interjerą. Kad tai pasiektume, mums svarbu buvo parinkti tinkamus elementus, kurie sukurtų ne tik privatumą, bet ir jaukumo jausmą.

Jei kalbėtume apie privatumą, pasirinkome roletus. Jie leidžia pacientams reguliuoti šviesos pateikimą į vidų pagal savo poreikius ir nuotaiką.

Kai kalbame apie jaukumą ir intymumą, užuolaidos čia vaidina esminį vaidmenį. Parinktas lengvai prižiūrimas audinys ne tik palengvina švaros priežiūrą klinikos darbuotojams, bet ir suteikia tam tikrą šilumą ir švelnumą erdvėje. Šios užuolaidos praturtina palatą, suteikdamos jums jausmą, kad esate savo namuose. 

Tokia subtili roletų ir užuolaidų sąveika kuria harmoningą erdvę, kurioje pacientai gali atsipalaiduoti, jaustis komfortiškai ir ilsėtis.